Bozova Özel Eğitim Anaokulu
YEŞİL OVA MAH. PAZAR SK. BOZOVA ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI YANI BLOK NO 3/1 BOZOVA / ŞANLIURFA

VİZYON

Alanında uzman özel eğitim ve okul öncesi öğretmenleri ve diğer paydaşlarla birlikte tüm öğrencilerimizi toplumun etik değerlerine bağlı kalarak, ulaşabilecekleri en üst seviyeye ulaştırmayı; hayata etkin bir şekilde aktif katılımlarını sağlamak en büyük ilkemizdir. Bu süreçte etkin güven duygusuna dayalı ekip ruhunu oluşturup, üretken, değişime ve yeniliklere açık, her durumu bir öğrenme fırsatı olarak değerlendirmeyi bilen bakış açımızla en uygun hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

MİSYON

Öğrencilerimize hak ettikleri ve ihtiyaç duydukları eğitimi eksiksiz olarak vermek, Mustafa Kemal ATATÜRK´ün "Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur" anlayışıyla öğrencilerimize ve velilerimize çok yönlü öncülük etmek, Öğrencilerimize doğru davranışları öğreterek problem davranışları en aza indirmek, Gerekli eğitim ortamını sağlamak, Kazandırılması gereken ihtiyaçları önceliklerine göre belirlemek, Velilerimizin sürece aktif katılımını sağlamak, Öğrenci ve velilerimizin sahip oldukları özlük hakları ile ilgili onları bilgilendirmek ve onlara yol göstermek, vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı kurumsal bakış açısıyla sürdürmek ve yaymak en temel misyonumuzdur.

Tam Gün

09:00- 14:00

İlçe merkezinden, İl merkezine her 15 dakikada bir servis ulaşımı mevcuttur.

35 Km